söndag 1 december 2013

REFERAT POOLSPEL SÖNDAG 1DEC

Hej,

Idag var det tidig morgon som gällde, redan 09:00 var det samling. 15 morgonpigga tjejer var kallade till detta poolspel. Efter diverse strul med sekretariat (där vi fick köra första matchen utan ordentligt SEK), så skulle följande tjejer spela mot Lomma FBC. MV Julia, backpar Lina/Issa, Amanda/Mäkelä, Lina alt Amanda/Hrnja. Kedjor Ida/Linnea P/Lovisa, Frida/Maya J/Isabella M & Tindra/Maja P/Viktoria. Matchen startade med att vi gjorde tidigt mål genom Lovisa. Efter 2 mål till Lomma så vände vi och ledde med 4-3 i paus. I pausen pratade vi om att vara snabbt på motståndarna och stressa Lomma, och bland det första som händer är att Isabella M stressar vid mittlinjen, tar bollen och fri med målvakt sätter dit bollen, bra jobbat! Maya J får avsluta målskyttet med 6-3, efter att precis innan haft en rungande skott i ribban. Lomma får reducera till 6-4 efter frislag i slutet efter att knappt gått över mållinjen. Matchen slutade 6-4 efter 4-3 i paus. Lagkapten i denna match Lovisa, bra jobbat. Mål: Lovisa 2, Linnea P 1, Viktoria 1, Isabella M 1, Maya J 1. Alla kedjor fick vara inne och göra mål vilket är riktigt kul. Bra jobb av alla från Målvakt Julia till sista utespelare!

Efter ca 1 timmes välbehövlig vila var det dags för match 2 mot SödraDal. Samma lag som förra matchen. I denna match var Issa kapten och gjorde detta jättebra. Efter 2 mål till SödraDal lyckades Ida sätta dit bollen framför mål så att det stod 1-2 inför sista perioden. SödraDal lyckades göra mål på ett bra skott innan Linnea kunde göra 2-3 framför mål. Sedan lyckades ett duktigt SödraDal göra ytterligare 3 mål innan matchen var slut. 2-6 (1-2) slutresultat. SödraDal var duktiga men vi kämpade på bra och tar med oss denna match för framtiden, vi lär oss hela tiden!

Återigen måste vi som ledare tacka tjejerna för en härlig söndag tillsammans, det är så kul att se er spela och kämpa för varandra! Det viktigaste är att kämpa och ha roligt.

Dessutom måste vi tacka alla inblandade som hjälpt till på ett strålande sätt idag! Tillsammans gjorde vi detta till en härlig dag för tjejerna!