tisdag 13 januari 2015

Info Warberg 27-29 mars

Hej,

Det börjar komma lite frågor ang Warbergsspelen, jag tänkte informera läget just nu.
Vi ledare hade möte i söndags och då beslutade vi att anmäla 2 lag i klass F03 då vi är ca 20 tjejer som anmält sig, då tycker vi det är bättre med 2 lag så att det blir så mycket speltid som möjligt! Vi kommer att ta hjälp av några överåriga födda 2002 för att få ihop 2 lag och
Vi är övertygade om att detta blir jättebra på alla vis.
När det gäller ledarsidan kommer jag,Rolle & Nilon vara ledare. Vi kommer även på matchdagarna att få hjälp av Anders Jensen som ledare då vi vill vara 2 ledare till varje lag. Vi tar även hjälp av Thildas mamma Helle och Moas mamma Anna som lagmammor och Helle & Anna ska även sova tillsammans med tjejerna.
Dessutom vill vi ha ytterligare 2 lagmammor till lagen under matchdagarna. Fridas mamma Mia har anmält sig men vi behöver ytterligare 1 mamma. Anmäl er gärna.󾌰
Tanken är att vi åker fredag 27 mars brukar vara runt 17:00 men vi återkommer mer exakt. Sedan blir det hemfärd söndag 29 mars efter matcherna. Brukar bli några matcher på lördag och några på söndag men spelschemat brukar komma i mars.
Vi kommer att boka boende till laget och även måltider ingår. Föräldrar/släkt som vill kolla bokar eget boende. Börja boka redan nu, kolla med andra föräldrar för att få tips om boende. Kan även rekommendera att ladda ner Warbergsspelens App.
Så fort vi har mer info så lägger vi ut denna, tanken är även att lägga upp egen flik på bloggen där vi lägger on uppgifter om Warberg.
Frågor tveka inte att höra av er.
/Ledarna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar