måndag 19 januari 2015

Lite om söndagens match mot Häljarp


Hej,

Då var ytterligare en härlig innebandydag till ända, idag spelade vi match mot Häljarp och det blev en väldigt spännande och välspelad match. Då vi hade många tjejer som inte hade spelat tillsammans tidigare så tog vi lite extra genomgång innan match med grunderna och måste säga att tjejerna är bra lyssnare. Vi pratade om att passa runt bollen, vi pratade även om att kämpa och försöka ta bollen när vi inte har den men framförallt att vi ska roligt! idag fick Issa göra sin första match som målvakt och gjorde detta jättebra! Kul att se Julia spela ute och fick träna på att vara back framför målvakt. Isabella E gjorde sin första match och precis som övriga gjorde det jättebra. Kul även att ha uppe våra yngre tjejer från knattarna, våra yngre tjejer visar verkligen att vi har många yngre tjejer som kan spela innebandy! Emellanåt stod man som ledare och njöt av det fina spelet, detta sa vi även till tjejerna efter match.
Om ni undrar hur det slutade så vände vi 0-2 till 4-3 varav sista 2 målen i sista bytet. Målen:Wilma 2,Alva 1 & Tindra 1.
Häljarp var jättenöjda efteråt också och kommer nog att bjuda ner oss lite senare i vår (våren närmar sig snart!)
Sedan är det som ledare otroligt roligt att se bådas avbytarbänkar sitta och heja på sina lag, äkta laganda.
Även kul att höra publiken heja på det ger alltid lite extra energi! Tack till alla som hjälpte till idag med att bygga sarg, kiosk och SEK och säkert något mer jag glömt.
Härlig laginsats även av föräldrarna.
/Ledarna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar