tisdag 12 november 2013

REFERAT MATCHER SÖNDAG 10NOV

Hej,

Då har vi spelat vårt andra poolspel med vårt mixade lag.
I söndags spelade vi 2 matcher i Strövelstorp mot Engelholm V & Engelholm S.
Till denna match hade vi med 13 tjejer. Linnea O som skulle spela sina första matcher blev tyvärr sjuk på morgonen, men det kommer fler chanser.

I första matchen mot Engelholm V så rivstartade vi med 2 mål i första bytet, där Lovisa
fick göra sina första mål, varav en var riktigt snygg straff! Riktigt bra första byte som visade vägen för övriga laget i resten av matchen, tjejerna var verkligen på tårna från första början och man kände verkligen av energin på bänken då tjejerna hejade på sina kompisar och ville ut och spela igen, precis som det ska vara.
I denna match fick vi även se vår utmärkta målvakt Julia förutom att göra fina räddningar assistera till Viktorias mål på ett fint utkast!
Julia hade ytterligare något utkast som höll på att bli farligt, så detta är något att träna vidare på och ha som anfallsvapen.
Vi fick även se snygg backskott från Rebecca som letade sig in i mål, Ellen som gjorde mål på fin pass från kanten av Tilda. Många fler fina mål blev det i denna match som slutade 11-0.
7 olika målskyttar och mycket bra spel över hela banan av alla tjejer.
I denna match var Engla kapten och visade verkligen vägen med sitt spel och attityd!

Nästa match började 15 minuter efter att första hade slutat så det var bara för tjejerna att få i sig dricka och något litet i matväg för att få ny energi. Dessa täta matcher lär man sig mycket på, nämligen att kämpa för varandra som lag trots att man kanske är trött, man orkar mer än man tror och som lag får man energi av varandra!
Andra matchen skulle visa sig bli riktigt tuff och jämn, detta utvecklar tjejerna jättemycket då det är jämnt ända in till sista sekunden och man måste ge allt hela tiden, vilket våra härliga tjejer verkligen gjorde. Som ledare blir man stolt när man ser tjejerna kämpa och heja på varandra som man
gjorde i denna match, dessutom kände man av publiken från sidan som verkligen levde sig med i matchen. Matchen böljade fram och tillbaka, i paus ledde Engelholm med 2-1, men sedan vände vi till 4-3, men Engelholm kunde kvittera till 4-4. Vi hade även 2 bollar som var på mållinjen och kunde lika bra ha gått in, men det är inte det viktigaste. Vi tar istället med oss den energi och glädje som tjejerna visade i denna match och måste även passa på att tacka Engelholm för denna roliga match.
Nikita fick i denna match utgå med skadad fot, hoppas du blir bättre snart Nikita.
Lagkapten i denna match var vår yngsta spelare för dagen Linnea P och hon visade verkligen vägen med ett fint centerspel.

Tack till alla tjejer för en härlig dag samt till föräldrar och släkt för stödet från läktaren.

/Ledarna


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar