måndag 10 november 2014

REFERAT POOLSPEL 9NOV

Hej,

Igår hade vi en härlig dag med mycket innebandy! Första matchen mot Perstorp blev en tuff match där vi tog ledningen med 1-0 efter att Wilma tagit sig in snyggt från kanten och förbi några spelare och satte dit bollen snyggt. 1-1 innan paus då vi inte fick bort bollen framför mål. Efter paus lyckas Perstorp få in en boll till och vinner med 2-1. Men vi står upp bra mot ett lag med många tjejer födda 2002.
Nästa match står SödraDal på programmet och vi vet att dom är duktiga då vi mött dom många gånger redan från Knatteligan. Framförallt har SödraDal kommit långt i sitt passningsspel och rörelse, något vi också ska jobba mer med, man kan alltid bli bättre.Vi tar återigen ledningen. Efter fin pass från Wilma kan Linnea fri framför mål göra 1-0. SödraDal kvitterar innan paus då vi återigen har problem att få bort bollen men så är det ibland. Efter paus kämpar både vi & SödraDal på bra och till slut lyckas dom göra 2-1 på ett slumpmål som går in efter lite röra framför vårt mål. Matchen slutar 1-2. Nu har vi 1 timme att ladda för sista matchen för dagen mot Engelholm.Till denna sista match har jag fått hjälp av Anders Jensen som även ska hålla i träningen idag, tack Anders! Återigen ett lag vi mött många gånger och återigen jämn match. Första perioden ser ut att sluta 0-0 men då bestämmer sig Linnea för att trampa runt sin spelare snyggt och skjuter ett lågt skott som målvakten släpper retur på och Wilma kommer och slår in returen i tomt mål! Kollar upp på klockan som visar 11:59! 1 sekund kvar, det var i sista stund⏳detta mål visar att man inte alltid behöver skjuta högt/hårt, ibland bra med lågt skott som målvakt släpper retur på, dessutom lönar det sig att röra sig hela tiden och in framför mål och ta returer.
I andra perioden så lyckas vi få in ett mål till efter att Lina J fått till kanonskott i trängt läge och utan att veta det själv snyggt snärtat in bollen lågt i målvaktens vänstra hörna!! Återigen skott som går in lågt. Denna match vinner vi med 2-0 och vi låter Julia hålla nollan och tjejerna sprudlar av energi efter matchen. Det är så roligt att vara ledare för dessa tjejer och ta del av deras glädje och entusiasm, ett härligt gäng.Dessutom roligt att Thilda,Emma & Alva gjorde sina första matcher med vårtlag.Jättebra jobbat precis som alla övriga tjejer, vill även passa på att tacka alla som hjälpte till igår för att göra det hela till ett bra arrangemang för våra gäster/publik, stort tack för er insats, riktigt bra lagarbete även från föräldrarna, guld värt!
Missa nu inte träningen idag med Anders Jensen, jag dyker även upp i början.