söndag 18 november 2012

MATCHER LÖRDAG 17 NOVEMBER

Hej,

I lördags samlades vi vid lunchtid för att bege oss till Vellinge för 2 matcher. 8 förväntansfulla tjejer samlades vid Sporthallen. Då vi fick 2 sena återbud lördag förmiddag (krya på er tjejer) så fick vi ringa in Maja Engwall med kort varsel, tack till Maja med familj som kunde ställa upp och efter lite trixande med skor och annat fick vi ihop allt. Maja anlände direkt till Vellinge strax innan första matchen skulle börja. Nu var vi fullt lag!!

Innan första matchen hade vi matchgenomgång och tjejerna är väldigt duktiga på att vara delaktiga och påpeka vad som är viktigt att tänka på som lag, tex att prata med varandra, passningar och att ha kul när man spelar. Tjejerna räcker upp handen och vet precis vad som ska göras, jättebra tjejer!!

Första matchen var mot Gårdarike IBK 2 och i denna match fick Maja Persson prova på att vara kapten, vilket hon gjorde jättebra (vi ska försöka få alla att prova på detta under säsongen) och laget gick ut och gjorde en bra första match mot ett bra lag.
Vi körde vår nya hejaramsa innan matchen.

Nästan direkt efter första matchen var klar så skulle tjejerna spela ny match, denna gång mot Gårdarike IBK 1, en bit in i matchen kom vi på att vi missat vår hejaramsa innan match, så innan andra perioden skulle börja så körde vi naturligtvis vår hejaramsa, denna gång ramsa nr1. En match utan hejaramsa går ju inte! Vi har för tillfället 2 ramsor som vi alternerar med.

Även denna match spelade vi jättebra och vi fick in en del mål.
Framförallt är det roligt att se att tjejerna har tagit till sig vad vi försöker lära ut på träningarna, tex. prata med varandra, passa varandra längs med sargen, gå runt målet och göra mål köksvägen.
Maja Engwall fick denna gång vara kapten vilket hon gjorde med stor glädje.

Efter matchen tackade tjejerna vår härliga publik bestående av föräldrar/syskon/släkt med att knacka med klubborna i golvet, stort tack till alla som följde med för ert engagemang och stöttning!

Tack även till mammorna som tog hand om omklädningsrummet och höll ordning på allt där.

Spelare: Maya H, Alva, Maja P, Frida, Maja E, Isabella, Ida, Sara & Linnea.

Nedan har vi lite bilder från dagen, från uppvärmningen innan första matchen, publiken, spontanfoto (eller?!), match nr 2, bänken & lagbild.







Återigen fick vi en mycket trevlig lördag med mycket bra spel från våra duktiga tjejer!

/Stolta Ledare


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar