måndag 20 oktober 2014

REFERAT POOLSPEL 19/10

Hej

I söndags spelade vi första poolspelet för säsongen i Strövelstorp. Innan match pratade vi om att titta upp och passa varandra samt jobba för varandra. Första match mot Malmö slutade 7-0 efter 3-0 i paus. Mål: Linnea 2,Frida 2,Mäkelä 1,Amanda 1 & Möller1. Bra passningar & en del riktigt snygga mål. Bl a Amanda otagbart skott från halva plan! Möller som sprätte upp bollen högt i nättaket så ingen hann se om bollen var inne, den studsade ut lika fort! Men det var fler snygga mål. Extra kul att vår Goalie Julia fick hålla nollan och det var tjejerna medvetna om i slutet. Det är ett gäng vinnarskallar.
Nästa match visste vi skulle bli lite tuffare då Hofterup stod på programmet, dessa har vi mött ett antal gånger och brukar vara jämt så även nu. Här får vi öva mer försvar vilket vi överlag gör bra men tappar tyvärr markering framför mål i slottet en gång och då ringer det bakom Julia 0-1. Snyggt skott, otagbart.
I denna match får Julia jobba desto mer( vilket hon gillar) och räddar oss kvar stundtals med briljanta räddningar, bl.a. Dubbelräddning där hon snabbt är med på retur efter skott!󾮗matchen slutar 0-1.
Nästa match har många tjejer sett framemot så även jag då vi skulle möta Lovisa(vår gamla lagkompis) igen. Riktigt kul att se Lovisa igen och se henne spela. Återigen en mycket jämn och bra match. 0-0 i paus. Efter paus tar Engelholm ledningen då vi ej får bort bollen i försvaret och Engelholm kan vispa in den.
Sedan träder Frida"Fiskaren" in i handlingen då hon snyggt kämpar sig till bollen(som tränare extra nöjd med) nere i hörnan,trampar och snyggt avslutar förbi Goalie, 1-1! Riktigt snyggt mål!
I sista perioden tar vi över helt och vi har hur många lägen som helst att göra 2-1 men bollen ville inte in. Slutar 1-1.
Tjejerna ville verkligen vinna sista matchen men vi tar med oss spelet & kämpainsatsen.
Extra kul att se vår 05:a Wilma Nilsson gör sina första matcher på stor plan och gör det riktigt bra precis som hela laget!
Måste även passa på att tacka vår härliga(stora)publik som stöttar oss idag!